Kabadayıdan Muhteşem Açılış

Almanya`da 13 Aralık Perşembe aksamı Köln`deki Cinedom sinemasında galası yapılan Kabadayı filmine ilgi büyüktü… 2500’den fazla kişinin katıldığı galada biletler iki gün öncesinden tükendi… Şener Şen, Kenan İmirzalıoğlu, Aslı Tandoğan, Rasim Öztekin, Ruhi Sarı, Ömer Vargı, Mine Vargı, Murat Akdilek ve Pelin Kaya’dan oluşan Kabadayı filminin hem oyuncuları, hem yönetmeni hem de yapımcıları Almanya’da filmi seyirciyle birlikte izledi…

Filmin Almanya galası ve yurtdışındaki başarılı açılışı konusunda görüşler:

Şener Şen: “Kabadayı Almanya galası bugüne kadar yaşadığım en görkemli galaydı, çok mutlu oldum.”

Ömer Vargı: “Kabadayı Almanya`yı da sarstı. İzleyici bizi büyük bir çoşkuyla karşıladı. Beklentisi çok yüksek olan bir filmde açılış rakamımız başarımızın ispatidir. Onları mutlu ettiğimiz için ne mutlu bize...”

Mine Vargı: “Seyirciler, misafirler, mekan, organizasyon herşey çok görkemli, çok coşkuluydu. Bizi o kadar samimiyetle karşıladılar ki. Açılış rakamımız gösteriyor ki, biz de onların samimiyetine ve coşkusuna yaraşır bir film yapmışız.”

Murat Akdilek: “Almanya`daki vatandaşlarımız bizi o kadar büyük bir sevgi ile karşıladılar, o kadar güzel misafir ettiler ki, kendimizi vatanımızda hissettik. Hem yurtiçinde hem yurtdışındaki seyircilere Kabadayı gibi bir film sunmaktan çok gururluyuz...”

Hiç yorum yok: