High School Musical 3: Senior Year


YENİ WILDCAT’LER

“High School Musical 3: Senior Year”de ilk iki filmde yer almayan üç yeni karakter daha izleyeceğiz. İzleyiciyle ilk kez bu filmde tanışacak olan bu karakterlerden Jimmie ‘the Rocket’ Zara rolünde “Hannah Montana” ve “The Office”den tanıdığımız Matt Prokop; Donny Dion rolünde “The Express” ve “The Soloist” ile adını duyuran Justin Martin; Tiara Gold rolünde İngiliz kadın oyuncu Jemma McKenzie-Brown kamera karşısına geçti.

Yapımcı Bill Borden yeni karakterlere neden ihtiyaç duyulduğunu şu sözlerle açıklıyor: “İzleyicimize yeni karakterlerle tanıştırırken yeni bir Troy veya yeni bir Taylor bulmak gibi bir derdimiz olmadı. Evet, yeni karakterler bulmak istedik ama eskilerden hiçbirisini klonlamadık. Yeni dostluklar ve yeni arkadaşlıklar okullarda ve hayatta nasıl oluyorsa bizim filmimizde de öyle olsun istedik."

Rosenbush ise şunları ekliyor: “Her yeni sınıf yeni bir başlangıçtır. Her yeni macera ise, insanların kendi yetenek ve beklentilerini anlama ve öğrenme deneyimidir. Bu nedenle Matt, Justin ve Jemma’nın bu filmde ortaya koyacağı oyun tarzına bakıp kendi yorumlarını bulmalarını bekleyeceğiz.”

Hiç yorum yok: