Death Race Filmin Oyuncu Kadrosu

Frankenstein’ın Antrenörü Rolünde Ian McShane

Frankenstein’ın antrenörü rolü için film yapımcılarının tercihi, son dönemde Daniel Sullivan’ın Harold Pinter’den Broadway için uyarladığı “The Homecoming” ile adını duyuran Ian McShane’den yana oldu.

“Death Race” projesi için “Hapishane içerisinde ölümüne NASCAR yarışı” yorumu yapan ünlü aktör, oynadığı karakteri şu sözlerle tanımlıyor: “Aslında iyi ve dürüst bir adamdır. Uzun süredir hapishane ortamında olduğu için oraya uyum sağlamış, evi gibi görmeye başlamıştır. Usta mekanikçi olduğu için tüm arabaları iyi bilir ama özellikle Frankenstein’ın Mustang’ı üzerinde çalışmaktadır.”

Makineli Tüfek Joe Rolünde Tyrese Gibson

Filmin önemli karakterlerinden birisi olan Makineli Tüfek Joe rolünde oynayan müzisyen ve aktör Tyrese Gibson, acımasız bir katili oynamanın zorluğunu bile bile bu işe kalkıştığını belirterek, “Makineli Tüfek Joe tam bir şeytandır. Mahkumların lideri bir katildir. Ürkütücü bir karakteri oynadım. Filmin setinde kamera karşısında kötü ruhlu bir katili oynadıktan sonra verilen çekim aralarında normal halime dönmekte epeyce zorlandım. Gülmek, espri yapmak bile zor geldi” diyor.

Seksi ve Sert Mizaçlı Case Rolünde Natalie Martinez

Kadınlar hapishanesinden getirilen seksi ve sert mizaçlı kadın mahkum Case rolünde Natalie Martinez oynadı. Bu karakterin özelliklerini Natalie Martinez’den dinleyelim:

“Case’in görevi, Frankensten’ın Death Race’de zafere ulaşmasına yardımcı olmaktır. Ancak sebebini sadece kendisinin bildiği bazı sinsice hareketleri vardır. Hapishanededir ve müdire Claire’in vaad ettiği özgürlük rüzgarından o da etkilenmiştir. Başkalarının isteklerinden kolayca etkilenip manipüle edilen bir yapısı olduğu için atacağı adımların nereye varacağını önceden kestiremezsiniz.”

Hiç yorum yok: