Savunma Bakanı Geoff Callister rolünde Michael Chiklis

Savunma Bakanı Geoff Callister rolünde izleyicinin “The Shield” adlı dizideki sert polis Vic Mackey rolünden tanıdığı Michael Chiklis oynadı. Deneyimli aktörün oynadığı rol ile ilgili yorumu şöyle:

“Callister’i yüzünde sürekli yorgun görüntü olan bir adam olarak tanımlayabilirim. Çocukluk yıllarımı hatırlıyorum da, televizyonda ne zaman bir Başkan, bir İçişleri Bakanı veya kabine üyesi görsem hepsi canlılıktan uzak, kır saçlı adamlar olurdu. Öğrendikleri bilgilerin yorgunluğunu ve çalıştıkları ofisin ağırlığını taşır gibi görüntüleri vardı. Bu nedenle Savunma Bakanı gibi tüm dünyanın yükünü gözlerinde taşıyan yorgun bir adamı oynamak benim için çok ilginç oldu.”

Filmin kadrosunu tamamlayan oyuncular, FBI Ajanı Grant rolündeki Ethan Embry ile Vali Bowman rolündeki Anthony Mackie oldular.

Yönetmen Caruso, FBI Ajanı Grant karakterini şu sözlerle tanımlıyor: “Grant, FBI’da Morgan’ın emrinde görev yapmaktadır. Bilgi sağlayan ve filmi ileriye taşıyan kişi Grant’tır. Bu rolde oynayan Ethan Embry, portresini çizdiği karaktere çok farklı boyutlar getirdi. Morgan’ın her zaman öfkeli haline tam tezat oluşturacak kadar az sinirli Grant rolünü başarıyla oynadı.”

Anthony Mackie’nin oynadığı Bowman karakteri ise Ordu İstihbarat Görevlisidir. Gönüllü olarak çalışan bir avuç insandan birisidir. Jerry’nin öldürülen ikiz kardeşi Ethan ile daha önce beraber çalışma ilişkisi olmuştur. Jerry ile Rachel’in başına gelen gizemli olayların anahtarını elinde tutmaktadır.

Hiç yorum yok: