Sex Drive Filminin Konusu

Sex Drive

Yönetmen: Sean Anders
Oyuncular: Josh Zuckerman, Amanda Crew, Clark Duke, James Marsden, Seth Green
Senaryo: Sean Anders, John Morris (Andy Behrens’in “All the Way” adlı romanından)
Yapımcılar: John Morris, Leslie Morgenstein, Bob Levy
Yapım Şirketleri: Summit Entertainment, Alloy Entertainment
Gösterim Tarihi: 19 Aralık 2008

Onsekiz yaşındaki Ian Lafferty, en iyi arkadaşları Lance ve Felicia ile birlikte ülkeyi baştanbaşa kat edeceği bir yolculuğa çıkar. Amacı internette tanıştığı ateşli bir kadına bekaretini vermektir. Ancak birbirinden eğlenceli talihsizlikler ve seksi kaçamaklarla dolu bu yolculuk, üçlümüze hayat ve aşk üzerine beklediklerinden daha fazlasını öğretecektir.

Seksi, şamatalı ve beklenmedik şekilde romantik “Sex Drive”, üç arkadaşın hayatları boyunca unutamayacağı bir yolculuğun izini sürer.

Ian Lafferty (Josh Zuckerman) artık soluk alamayacak hale gelmiştir. Küstah ağabeyi Rex’in alaylarına dayanmaya çalışırken romantizm konusunda da 14 yaşındaki küçük kardeşinin çok gerisindedir. Üstelik bir alışveriş merkezindeki donut shop’taki işinde de sürekli aşağılanmaktadır. Ancak Ian’ın en büyük problemi, üniversiteye bakir olarak başlayacak olmasıdır!

Hayallerinin kızı ve uzatmalı “en iyi arkadaşı” Felicia (Amanda Crew) ile bir yere varamayacağını anlayan Ian, kendisine sevgili bulmak için çareyi internette bulur. Çok geçmeden de Bayan Tasty adlı ateşli bir sarışınla bağlantı kurmayı başarır. Ancak bir sorun vardır: Chicago’da yaşayan Ian, Knoxville’deki sarışına ulaşıp olayı tamamlamak için 500 mil yol kat etmek zorundadır.

Şeytana bile pabucunu ters giydirecek arkadaşı Lance’ın (Clark Duke) aklına uyan Ian, hayatını riske atarak Rex’in “The Judge” adını verdiği ödüllü vintaj arabası Pontiac GTO’ya el koyar. Ardından da Lance ile Felicia’yı yanına alarak dünyasını sarsacak tek defalık randevu için yollara dökülür.

Arabanın çıkarttığı sorunlar, kodeste konaklama, sapık bir dine mensup Amerikalı bir çiftçinin (Seth Green) iki kişilik aracının yedeğinde gitmek ve bir yol üstü karnavalında geçen öğle sonrası, Ian’ın yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir. Bayan Tasty olaydan vazgeçip evine dönmeden önce Knoxville’e varmak için kendilerini kastıkça üçlünün başına gelmeyen kalmaz.

Ian’in nirvanaya ulaşmasından önce Rex onu bulacak mıdır? Tam gerçek aşkı bulduğu anda Lance’in tepesine intikam hırsıyla dopdolu boynuzlu koca binecek midir? Bayan Tasty, internet profilindekileri hayata geçirebilecek midir? Ian aslında ne istediğinin farkına varacak mıdır? Hepsinden önemlisi, Ian, Felicia ve Lance üçlüsü, umulmadık dönemeçlerle dolu yetişkinlik yolunda hayatta kalacak mıdır?

Hiç yorum yok: