Özel Ajan Zoe Perez rolünde Rosario Dawson

FBI ajanı Thomas Morgan’ın arama çalışmasına en büyük desteği, kısaca OSI olarak bilinen Özel Araştırma Birimi’nin Hava Kuvvetleri kanadına bağlı çalışan Özel Ajan Zoe Perez verir. Bu rolde Rosario Dawson’un kamera karşısına geçti.

Filmin yapımcılarından Pete Chiarelli’nin Özel Ajan Zoe Perez karakteriyle ilgili yorumu şöyle: “Jerry’nin Hava Kuvvetleri’nde görev yaparken ölen ikiz kardeşi Ethan ile ilişkisi nedeniyle bu olaya ilgi duyar. Çok genç bir kadın ajan olduğu için hiç kimse onu ciddiye almaz. Zoe’nun tek isteği FBI’dan, Hava Kuvvetleri’ndeki ve Pentagon’daki insanlardan saygı görmektir. Böylesine karmaşık bir olayın içine atılmasının tek sebebi saygı görme isteğidir.”

Bundan sonrasını yapımcı Kurtzman’dan dinleyelim: “Ethan Shaw’ın ölümünün ardındaki gerçeği bulmaya kararlı olan Zoe ile Morgan işbirliği yapmak zorundadırlar. Ancak herkes gibi Morgan da, başlangıçta Zoe’yu hafife alırsa da kısa sürede fikrini değiştirir. Artık onu ciddiye almaktadır. Tıpkı Jerry ve Rachel gibi onlar da birbirlerine güvenmenin bir çaresini bulmak zorundadırlar.”

Hiç yorum yok: