Kabadayi Filminin Konusu

Zamanın en sert, kimilerine göre en acımasız kabadayısı olan Ali Osman alemi terk ettikten sonra malını mülkünü fakir fukaraya dağıtmış; futbola olan sevgisi nedeniyle halı saha işinde karar kılmış; eski bir milli futbolcu olan yardımcısı Cemil ile yıllardır bu işi yürütmektedir. Zaman zaman eski kabadayı ve hapishane arkadaşları Haco, Beyto, Turhan, Hasan, Talat ve Battal ile halı sahada maç yapmak ve akşamları meyhanede geçmiş günleri yadetmek en büyük eğlencesidir. Ali Osman’ın hayatında evini ve kendisini çekip çeviren Atiye Hanım dışında kimsesi yoktur. Karısı ve oğlu yıllar önce ölmüştür. Tek sorun Ali Osman’ın hastalığı nedeniyle zaman zaman yaşadığı unutma nöbetleridir.

Hiç beklenmedik bir telefon üzerine soluğu hastanede alan Ali Osman yıllardır izini bulamadığı, hayatının aşkı Afet’i ölüm döşeğinde bulur. Arayan kişi ise Ali Osman’ın zamanında hayatını kurtardığı ve Afet’in yanına can yoldaşı olarak verdiği Sürmeli Birol’dur. Hayatının aşkına kavuştuğunu sandığı anda onu yine kaybedeceğini anlayan Ali Osman Afet’ten bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat yıllarca Sürmeli’yi babası olarak bilmiştir.

Murat ve sevgilisi Karaca bir barda çalışmaktadırlar. Ali Osman Murat’a annesinin ölüm döşeğinde olduğunu söylemek için Murat’ın DJ’lik yaptığı bara gider. Murat hem annesine hem de yıllar sonra aniden karşısına çıkan babasına tepkilidir. Murat’ın sevgilisi Karaca ise İstanbul’un karanlık yüzünde maşa olarak kullanılan psikopat ruhlu mafya üyesi Devran’ın eski sevgilisi ve halen vazgeçemediği kadındır. Devran ne pahasına olursa olsun kızı geri istemektedir.

Ali Osman oğlunu ve sevgilisini Devran'dan korumak zorundadır. Polis, mafya, Devran, Murat, Karaca ve Ali Osman arasında hiç beklenmeyen olaylar gelişirken aralarındaki çatışma kaçınılmaz olmuş ve tehlikeli bir boyut almaya başlamıştır.

Hiç yorum yok: