SPEED RACER TAKIMLAR

RACER MOTOR TAKIMI
Şirket sponsorluğuna sığınmayan, bağımsız bir organizasyon olan Racer Motor, sürücülerinden tamircilerine, ev yapımı krepler için Racer’ların evinde sık sık bir araya gelen bir aile işletmesi. Yıldız sürücü Speed Racer’ın başı çektiği yarış takımı, bir zamanlar bir başka yıldızla övünüyordu… Fırtıma kayası Yarış Pisti’nde rekor kırarak olay yaratan Rex Racer.

ROYALTON YARIŞ ARABALARI
Uluslararası üne sahip yarış sponsoru Royalton Şirketi, E.P. Arnold Royalton tarafından yönetiliyor. Sahip olduğu 140 şirketten biri, işçilerin ve makinelerin başlangıçtaki karbon gövdeden bitmiş otomobile, bir arabayı otuz altı saatte tamamlamasına olanak tanıyan dikey yerleştirilmiş bir oto üretim tesisine sahip olmakla övünen bir T-180 fabrikası. Royalton’un yıldız sürücüsü, iki kez Grand Prix’yi kazanan ve beş kez DYL şampiyonu olan
Jack “Top Mermisi” Taylor.

TOGOKAHN MOTOR YARIŞ TAKIMI
Taejo Togokahn’ın kaptanlığındaki bu özel takım, tehlikeli Casa Cristo 5000 için kadrosuna, yükselişteki genç yıldız Speed Racer’ı ve gizemli Yarışçı X’i dahil ediyor.

HYDRA-CELL TAKIMI
Kötü şöhrete sahip Kaygan Yılan tarafından yönetilen bu takım, elinin altında bulundurduğu hilelerle… ya da yılanlarla tanınıyor.

UÇAN TİLKİLER TAKIMI
Kaptanı Delila olan bu çok kurnaz ve uçarı takım, fazla yaklaşan sürücüleri bekleyen tehlikeli lastik çivileriyle tanınıyor.

YEN-CHE TAKIMI
Dinamik hareketler ve durdurulamaz enerjileriyle, Yen-Che Takımı’nın arabaları, ön lastiklerinden birinin rakibe doğru patlamasını sağlayan bir düğmeye sahip.

THOR-AXINE ŞİRKETİ
Bu kuzeyli sürücülerin kullandığı arabalar, Viking balyozu şeklinde. Thor-Axine, Şirketi’nin otomobilleri, altlarından savrulan balyozlara ve rakiplerine kızgın arılarla dolu kovanlar fırlatan mancınıklara sahip.

Hiç yorum yok: