YARIŞLAR

FIRTINA KAYASI YARIŞ PİSTİ
Speed Racer’ın yaşadığı banliyöde bulunan Fırtına Kayası pisti inanılmaz tümseklerle ve virajlarla dolu. Rex Racer, bu pistte Mach 4’ü ile kırdığı rekoru hâlâ elinde tutuyor.

FUJI HELEKSİKONU
DYL’deki büyük lig pistlerinden biri olan Fuji Heleksikonu tropik bir takımada üzerine ve pırıl pırıl denize karşı kurulmuş. Bu heyecan verici yarış pisti, yerçekimine meydan okuyan virajlarıyla tropik araziye girip çıkıyor.

CASA CRISTO YOL RALLİSİ
Ülkenin bir baştan bir başa geçildiği Casa Cristo Yol Rallisi iki kıtaya, üç iklim kuşağına ve –Muqranna’nın kemerleri ve sütunlarından, Casa Cristo Yamaçları’ndan, Zunubian Çölü’nden ve Malta Buz Mağaraları’ndan geçen- şimdiye kadar yarışılmış en yorucu ve tehlikeli yollara yayılıyor. DYL ralli yarışını temizlemek için çaba gösterdiyse de zıpkınlar, lastik çivileri ve akü güçlendiriciler gibi hileler, çetin bir dayanıklılık sınavı haline gelen Casa Cristo’nun Zorlu Sınav olarak anılmasına neden oldu… Bitiş çizgisini ilk geçen kişi otomatik olarak prestijli Grand Prix’ye davet ediliyor.

GRAND PRIX
Cosmopolis’in kalbine kurulan ve sporun hayranlık uyandıran zirvesi olan Grand Prix, ölüme meydan okuyan düşüşleri, yonca yaprağı şekilli yolları ve hayrete düşürücü döngüleriyle yapılmış en muhteşem pistte yapılan son yarış. Dünyanın her yanından gelen sunucuların anlattğı bu yarış o kadar ünlü ki 80’den fazla dilde yayımlanıyor

Hiç yorum yok: