SPEED RACER YARIŞÇILAR

YARIŞÇI X (Matthew Fox)
Yarış dünyasının gizemli, maskeli figürü olan YARIŞÇI X, kimliğini gizli tutarak yarış dünyasındaki yozlaşmayı ortaya çıkarıp sporu temizlemeye çalışıyor. Ancak kimi zaman Patlama Habercisi, Lanet Yarışçı ya da Maskeli Yarışçı olarak bilinen bu sinsi yarışçıyı örten pek çok gizem var. Kim bu adam? Kimin tarafında?

TAEJO TOGOKAHN (Ji Hoon Jung, yaygın olarak bilinen adıyla “Rain”)
Taejo, Togokahn Motors’un sahibi Tetsua Togokahn’un oğlu ve yarış takımının kaptanı. Fuji Heleksikonu’nda Speed’e karşı yarışıyor olsa da Taejo ona, heyecan verici olduğu kadar tehlikeli Casa Cristo Yol Rallisi için işbirliği yapmaları yönünde stratejik bir teklifte bulunuyor.

KAYGAN YILAN (Christian Oliver)
Hydra-Cell Takımı kaptanı olan Kaygan Yılan, Casa Cristo 5000 Road Rally’yi kazanma konusundaki kararlılığıyla rakiplerinin arasından kolayca sıyrılıyor. Yarış arabasının ızgarasına yerleştirilmiş kobra dişleriyle, bu yılan çok acımasız görünen bir rakip!

JACK “TOP MERMİSİ” TAYLOR (Ralph Herforth)
Top Mermisi Taylor, Royalton Yarışarabaları takımında yarışan, en ünlü ve başarılı sürücülerden ve Speed’in rakiplerinden biri. Top Mermisi’nin T-180 yarış arabası GRX, süper güçlü bir alıcı vericiye ve saatte 500 milin üzerinde hız yapma yeteneğine sahip. Top Mermisi Taylor yarış pistinin gördüğü en büyük sürücülerden biri kabul ediliyor.

GRİ HAYALET (Moritz Bleibtreu)
Gri Hayalet, lakabını, artık imzası haline gelmiş hareketinden alıyor; rakiplerinin görüş alanında bir görünüp bir kaybolmak. Pistlerdeki az sayıda kurallara uyan ve bağımsız yarışçılardan biri olan Gri Hayalet, Fuji Heleksikonu ve Grand Prix’te karşılaştığı Speed’i değerli bir rakip olarak görüyor.

BEN BURNS (Richard Roundtree)
Uzun zaman öncesinin yarış yıldızı olan Ben, pistteki görkemli günlerinde yaptığı yanlışlardan hareketle Speed’e akıl hocalığı ve rehberlik ediyor.

PRENS KABALA (Ashley Walters)
Speed’in Grand Prix’de yarışmak zorunda olduğu Prince Kabala’nın sürdüğü mücevherlerle kaplı T-180’in değeri 22 milyon dolar!

DELILA (Jana Pallaska)
Uçan Tilkiler Takımı’nın lideri olan Delila’nın otomobilinin jant kapağında saklı olan lastik çivisi, rakiplerinin lastiklerini deliyor.

DENISEMOBILE (Ludmilla Ismailow)
Iodyne Şirketi’nin sponsorluğundaki Denisemobile, beyaz puantiyeli şeker pembesi bir araba sürüyor ve Grand Prix’de Speed’e karşı yarışıyor.

NITRO VENDERHOSS (Joe Mazza)
Nitro Venderhoss Ekpyrosis takımı için sürüyor ve Grand Prix’de Speed’i zorlayacak, dişli bir rakip.

ÜÇ GÜL (Eduard Geber)
Speed’in Fuji Heleksikonu’nda karşı karşıya geldiği yarışçılardan biri.

KELLIE KALINKOV (Milka Duno)
Göz kamaştırıcı bir yarışçı olan Kellie Kalinkov, Grand Prix’de dikkat edilmesi gereken biri.

Hiç yorum yok: