Başrolünde Paris Hilton’un oynadığı “The Hottie and the Nottie”

Başrolünde Paris Hilton’un oynadığı “The Hottie and the Nottie”, gözlerimizi kapatıp kalbimizi açmak üzerine bir romantik komedi filmi…

Nate Cooper (Joel David Moore), altı yaşındayken ilk gördüğü günden beri Cristabel Abbott’a (Paris Hilton) çılgınlar gibi aşıktır. Ancak uygun bir zaman bulup yanına sokulmaya fırsat bulamadan ailesinin başka yere taşınması üzerine platonik aşkından uzak düşmüştür. Aradan geçen yıllarda Nate’in hayatında başka kadınlar olmuştur ama hiçbirisi Cristabel’in eline su dökemez. Kendisi için tek kızın Cristabel olduğuna kanaat getiren Nate, yıllar sonra Los Angeles’a dönerek platonik aşkının izini sürmeye başlar.

İyi haber: Cristabel hala bekar ve çok güzeldir. Kötü haber: Bekar olmasının bir sebebi vardır. Nate’in ilkokuldan hatırladığı çirkin kız June Phigg (Christine Lakin) hala Cristabel’in kankasıdır. Bir elmanın iki yarısı gibi hiç ayrılmazlar. Aynı evde beraber yaşarlar. Yoga yapmaya beraber giderler. Hatta June’in bir sevgilisi olsa erkeklerle bile dörtlü çıkacaklardır. Kısacası Cristabel, June’i evde tek başına bırakıp da çıkmayı açıkça reddetmektedir.

Cristabel’le daha fazla beraber zaman geçirmeye kesin kararlı olan Nate, June için bir erkek arkadaş bulma girişimlerine başlar. Hatta sevgili adaylarına para bile verir ama bir sorun vardır.

June’u bir kez görenler derhal ortadan yok olmaktadırlar. Sonra aklına bir fikir gelir. June’un iyi bir makyaja ihtiyacı vardır. Nate ile June’un arkadaşlığı ilerlerken June yavaş yavaş kozasından çıkar. Nate artık hayallerinin kızının güzel Cristabel olmadığını fark etmeye başlamıştır. Onun gerçek prensesi, kendisini güzel bir kıza dönüştürürken ruhundaki güzellikleri tek tek ortaya döken June’un ta kendisidir.

Hiç yorum yok: