PARIS HILTON KİMDİR?

Sosyete mensubu, şarkıcı, oyuncu ve girişimci Paris Hilton, dünya çapında marka isim haline geldi.

Başrolünde kamera karşısına geçerken yapımcılığına üstlendiği “The Hottie and the Nottie”de oynamadan önce Warner Bros. yapımı “The House of Wax” adlı gerilim filminin başrolünde oynamıştı. Yapımcılığını Joel Silver’in gerçekleştirdiği o filmdeki rol arkadaşı Chad Michael Murray’dı. Güzel oyuncunun oynadığı diğer filmler arasında “Raising Helen”, “Zoolander”, “The Cat in the Hat” ve “Wonderland” gibi yapımlar yer alıyor.

Aynı zamanda Amerikan televizyonlarında da boy gösteren Paris Hilton, Fox kanalında yayınlanan “The Simple Life” adlı reality dizisinde yer aldı. Oynadığı diğer televizyon filmleri arasında “The O.C.”, “Las Vegas”, “Veronica Mars” ve “The George Lopez Show” gibi yapımlar var.

Paris Hilton’un sahibi olduğu spor giyim şirketi, geçtiğimiz yılın Nisan ayında Los Angeles’ta düzenlenen ve ABD’nin her yerinden gelen alışveriş merkezi satın alma görevlilerini buluşturan Directives West adlı moda şovu sırasında gün ışığına çıktı. Blujean kıyafetler, spor giyim ve dış giyim gibi parçaları içeren koleksiyonun mağazalardaki satışına 2007 Ağustos ayındaki Back-to-School sezonunda başlandı.

Paris Hilton’un kariyeri heyecan verici ve iddialı projelerle gelişmeye devam ediyor. 2006 Ağustos ayında kendi adını taşıyan ilk müzik albümü Warner Bros. Records etiketiyle tüm dünyada yayınlandı. Prodüktörlüğünü Scott Storch’un yaptığı albümün “Stars Are Blind” adını taşıyan ilk single’ı, radyolarda çalınmaya başlamasıyla birlikte büyük olay yarattı.

Aynı zamanda kitap da yazan Paris Hilton’un “Confessions of an Heiress” adlı ilk kitabı Simon & Shuster yayınevi tarafından 2004 Eylülünde piyasaya çıkarıldıktan hemen sonra New York Times Best Seller listelerine girdi. Yayınlanan ikinci kitabı ise “Confess It All to Me” adını taşıyordu.

Kendi adını taşıyan üçüncü parfümü, 2006 Ekim ayında Paris Hilton markasıyla kozmetik mağazalarındaki yerini aldı.

Ailesi, arkadaşları ve evcil hayvanlarıyla beraber olmaktan büyük keyif alan Paris Hilton, çeşitli hayvan koruma derneklerinde ve bağış organizasyonlarında aktif olarak görev alıyor.

Hiç yorum yok: