The Hottie & The Nottie Filmin Finansmanı ve Prodüksiyonu

Bağımsız film yapmanın en büyük zorluğu, aynı anda birbirine uyum sağlayacak parçaları bulup bir araya getirebilmektir. Yönetmenimizi ve Paris Hilton’u bulunca gerisi kendiliğinden yerine oturdu. Hem de tatlı dille ve güler yüzle…

Elimizde fon olduğu halde filmin bütçesinin çok kabarmaması için kaynak ve zaman kullanımı konusunda yaratıcı olmak zorundaydık. Dünyanın en çok fotoğraflanan insanıyla (Paris Hilton) birlikte Los Angeles’ta 21 günlük hızlı bir çekim süreci oldu. Paparazzi işgalini önlemek için ekstra güvenlik oluşturduk. Buna rağmen Paris Hilton’un çalıştığı her gün, setimizin çevresini yüzlerce paparazzinin kameralar ordusu kuşattı.

Aslında Venice adlı gece kulübünde çekim yaparken paparazziler bizim için eğlence kaynağı bile oldular. Prodüksiyonun beyaz SUV’larından (arazi aracı) birisinin harekete geçtiği sırada otoparkın karşı tarafındaki caddede pusuya yatmış olan paparazziler vardı. Aniden park etmiş arabaların üzerinden atlaya atlaya geldiler ve güvenliği delerek kaldırımdaki Paris Hilton’un önüne kadar ulaştılar. Ancak çekim yapmak için kameralarını çalıştırmaya başladıklarında arabada Paris’in dublörünün olduğunu görünce hep birlikte homurdandılar.

Paparazzi ordusunun yanısıra Los Angeles’taki hava koşulları da bize sıkıntı yarattı. Bu kentte her zaman bol güneşli bir iklim vardır ve olumsuz bir faktör olarak değerlendirilmez. Ancak zavallı Paris Hilton rekor derecede dondurucu Ocak soğuğunda kendisini küçücük beyaz bir bikini içinde bulunca neye uğradığını şaşırdı. O bikiniyle dolaşırken çekim ekipleri paltoları ve eldivenleriyle çalışıyordu.

Nate’in soğuk iklimdeki eviyle ilgili çekimleri Los Angeles’ın Maine kesiminde yaparken doğa anne bir kere daha azizliğini yaptı. O gün Los Angeles’taki hava sıcaklığı 32 dereceden fazlaydı. Bu defa da çekim ekipleri tişörtleri ve şortlarıyla koştururken aktörler yünlü kıyafetleri içinde terden sırılsıklam oldu.

Bu filmde oyuncu kadrosu ve teknik ekiplerin hepsi inanılmaz sıkı çalıştı. Kaybedilen aşkı hiç beklenmedik bir yerde bulmayı anlatan böyle sevimli bir komediyi yaptıkları için onları kutluyorum.

Hiç yorum yok: