The Hottie & The Nottie Filmin Genel Görünümü

“The Hottie & The Nottie”deki karakterlerin güdük kalan olgunlaşması, filmin genel tasarımında ifadesini buldu. Yönetmen Tom Putnam, filmin rengarenk görünümünü yaratmak için her zaman beraber çalıştığı ekibiyle işbirliği yaptı.

Cristabel ile June’un birlikte yaşadığı apartman dairesi parlak renklerden oluşan neşeli bir ortamdır. Ergenlik yıllarından beri biriktirdikleri tablolar ve el yapımı objelerle dekore edilmiştir. İki kız birbirine sımsıkı şekilde bağlı olduğu için evleri de çocuksu ve eğlencelidir. Arno’nun evi de, annesinin tatil şekerlemesi ve sıcacık battaniyeler teklif ettiği çocukluk konforunun etkisi altındadır.

Filmin orijinal senaryosunda konu Boston’da geçiyordu. Yönetmen Tom Putnam, filmdeki karakterler için Los Angeles’ın daha uygun olacağını düşündü. “Mükemmel 10 numara” ve “çirkin ördek”i anlatan bir öyküde, güzellik ve imaj konusundaki önyargılarımızı göstermek için Los Angeles’tan daha iyisi olamazdı.

Fark edilmek ve kabul edilmek için moda ve plastik fazlalığına mutlaka ihtiyaç duyulan Los Angeles gibi bir kentte yaşayan June’un kabul görmek için kendisini yoga gibi fitness trendlerine verdiğini hissederiz. Nate’in durumu da aslında June’dan farklı değildir. O da kendisini bir miktar “Nottie” hisseder.

Hiç yorum yok: