BELEDİYE BAŞKANI COLE: GÜVENİLMEZ YÖNETİCİ

Lina ve Doon’un şehrin sırlarına ulaşması üzerine görünüşteki nazik havası bir anda çatırdamaya başlayan Belediye Başkanı Cole rolünde deneyimli aktör Bill Murray oynadı.

Yönetmen Gil Kenan’ın bu karakterle ilgili yorumu şöyle: “Belediye Başkanı Cole karakterinin bir miktar kötü adam kişiliğinde olmasını istiyordum. Bu rolde oynayan Bill Murray olağanüstü enerjisiyle Cole karakterine hümanist boyutlar katmasını bildi. Kötü şeyler yapıyor olsa bile karizması sayesinde bunların üzerine örtmesini bilen politikacıyı ekrana başarıyla taşıdı.”

Yazar Caroline Thompson’un çalışmalarının uzun süredir hayranı olduğunu ifade eden Bill Murray, “Bu filmde aradığım herşey vardı. Harika bir senaryo, iyi bir yönetmen, başarılı oyuncu kadrosu, hepsi birbirinden yaratıcı fantastik set tasarımları ve kostümler… Bu tip filmlerdeki kostümler genellikle geçmiş yılların rekreasyonu şeklinde olur. Ancak kostüm tasarımcımız Ruth Myers tamamen kendi tasarımlarını ortaya koydu ki, hepsi birbirinden harikaydı. Prodüksiyon ekipleri her an neler olup bittiğinin farkındaydı. Filmin setinde hep birlikte aksiyonun tadını çıkararak eğlendik” diyor.

Hiç yorum yok: