SİHİRLİ ŞEHRE YENİ GELENLER İÇİN “KİM KİMDİR?” REHBERİ

VATANDAŞ BİYOGRAFİLERİ: SİHİRLİ ŞEHRE YENİ GELENLER İÇİN “KİM KİMDİR?” REHBERİ

BELEDİYE BAŞKANI COLE

Sihirli Şehri kuran korkusuz vizyonerlerin başarılı yolunu izleyen Belediye Başkanı Cole, şehrin sürekliliğini, refahını, gelişmesini ve barış ortamını korumak için elinden geleni yapmaktadır. Ancak Sihirli Şehir artık çok büyük tehdit altındadır ve Belediye Başkanı o güne kadar böylesine büyük bir tehlikeyle hiç karşılaşmamıştır. Üstelik bu tehlikenin üstesinden nasıl geleceğini, kendisinin ve vatandaşlarının kurtuluşunu nasıl sağlayacağını bilememektedir.

LORIS HARROW
Rastgele denebilecek şekilde aceleyle geliştirilen sürecin yaratıcısı bir mucit olan Loris Harrow, tüm zekasını ve iyiniyetini şehrin sırlarını yavaş yavaş ve sessizce bir araya toplamak için kullanmıştır. Peki, topladığı bilgileri artık oğlu Doon’a aktarmaya hazır mıdır? Sihirli Şehrin tek kurtuluş yolu bu mudur? Yoksa kaderini küsüp bir kenarda oturmalı ve kendisini sonsuzluğa kadar yaşamaya mahkum ettikleri için şehrin kurucularını mı suçlamalıdır?

LINA MAYFLEET

Küçükken evlat edinilen Lina, küçük kızkardeşi Poppy ile birlikte büyükannesinin bakımı altında yaşamını sürdürmektedir. Ancak büyükannesinin sağlığının bozulup kötürüm kalmasıyla birlikte Lina kendisini hem kardeşine hem de büyükannesine bakmak gibi ciddi bir sorumluluk içerisinde bulur. Okulundan mezun olur olmaz Haberci görevine tayin edilir. Artık tüm gençlik enerjisini ve heyecanını yaşadığı kentin insanlarının iyiliği adına kullanmaya hazırdır. Sihirli Şehrin eski belediye başkanlarından birisinin soyundan gelen Lina, şehrin en eski sırlarından birisine sahip olduğunu keşfeder. Ulaştığı sırrın parçalarını birleştirdiği takdirde elde edeceği ipuçları, şehir halkını güvenliğe götürecektir.

Hiç yorum yok: