G-Force Filmi, Nicolas Cage, Steve Buscemi, Tracy Morgan

G-Force

Yönetmen Hoyt Yeatman
Oyuncular Nicolas Cage, Steve Buscemi, Tracy Morgan, Will Arnett, Bill Nighy
Senaryo Cornack Wibberley, Marianne Wibberley
Yapımcı Jerry Bruckheimer
Görüntü Yönetmeni Bojan Bazelli
Kurgu Marc Goldblatt
Müzik Henry Gregson-Williams
Gösterim Tarihi 24 Temmuz 2009
Stüdyo Walt Disney Pictures

Yapımcılığını Jerry Bruckheimer’ın üstlendiği “G-Force”un senaryosunu Cormac ve Marianne Wibberley yazdı. Geçici gösterim tarihi 24 Temmuz 2009 olarak belirlenen film, Oscar ödüllü görsel efekt sanatçısı Hoyt Yeatman’ın ilk yönetmenlik sınavı olacak. Hoytman daha önce aralarında “The Rock”, “Armageddon” ve “Kangaroo Jack”in de yer aldığı çok sayıda Jerry Bruckheimer filminde çalışmıştı.

Prodüksiyon işlemleri Los Angeles’ta yapılan filmde, evlerde kullanılan sıradan araç-gereçler kullanarak dünyayı yok etmeyi planlayan şeytani ruhlu bir dolar milyonerini durdurmak için Amerikan hükümeti tarafından görevlendirilen özel eğitimli kobay gizli ajanlar ekibinin maceraları anlatılacak.

This film is currently in production in Los Angeles with early production and propbuilding, filming to follow for game and film releases in 2009.

The film revolves around a team of trained secret agent guinea pigs that take on a mission for the US government to stop an evil billionaire, who plans to destroy the world with household appliances.

Hiç yorum yok: