Garfield’s Fun Fest Filmi

Garfield’s Fun Fest

Yönetmenler
Mark Dippe & Kyung Ho Lee (The Reef, Garfield Get Real)

Senaryo
Jim Davis & Altiere Bros. (Garfield Gets Real, Dr. Dolittle, Legend of Spyro)

Yapımcılar
John Davis (Eragon, I, Robot)
Dan Chuba (Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, Doctor Dolittle: Tail to the chief, Doctor Dolittle 2.)
Mark Dippe (Garfield’s Fun Fest, The Reef, Garfield Gets Real)
Young-ki Lee (Saint Anthony, Garfield’s Fun Fest)
Brian Manis (Doctor Dolittle 3, Garfield Gets Real)
Ash R. Shah (The Reef, Garfield Gets Real, Garfield’s Fun Fest)

Garfield her zaman dünyanın en komik kedisi olmuştur. Kanıt mı istiyorsunuz? Çizgi roman dünyasının, en eğlenceli performansın kazandığı en uzun soluklu yarışması Fun Fest’te Arlene ile birlikte her sene birinciliği kazanmıştı.

Ancak bu sene Garfield tek başına yarışmak zorunda kalır. Çünkü çizgi roman dünyasına yeni adım atan yakışıklı kedi Ramone ortalığı silip süpürmekle kalmamış, Arlene’in de kalbini kazanmıştır. Ramone ile Arlene’in birlkte yaptığı tango dansının izleyicilerin beğenisini kazanması üzerine Garfield mizah duygusunu kaybetmeye başlamıştır.

Bunun üzerine Garfield ile sadık arkadaşı Odie, efsanevi komik suyu bulmak için yolculuğa çıkarlar. Bu suyun, dünyanın ilk komedyeni Freddy Frog’u yarattığı söylenmektedir.

Yolculuk boyunca çaşetli sınavlardan geçen, sorunlar yaşayan Garfield ile Odie, sonunda dünyanın tek Freddy Frog’uyla tanışmayı başarırlar. İhtiyaç duyduğu mizah gücünün aslında kendi içinde olduğunu Garfield’in anlamasına yardımcı olur. Garfield artık ne pahasına olursa olsun Fun Fest yarışmasına geri dönmelidir. Bunu yapmadığı takdirde Ramone hem yarışmayı, hem de kızı kazanacaktır. Ancak efsanevi komik su yeterli olacak mıdır?

Gerisini Garfield’s Fun Fest’te bulacaksınız.

Hiç yorum yok: