Wild Child Filmi, Emma Roberts, Natasha Richardson, Shirley Henderson, Aidan Quinn

Wild Child

Türü Komedi
Yönetmen Nick Moore
Oyuncular Emma Roberts, Natasha Richardson, Shirley Henderson, Aidan Quinn
Senaryo Lucy Dahl, Kate Kondell, Daisy Donovan
Yapımcılar Tim Bevan, Eric Fellner, Diana Phillips
Gösterim Tarihi 22 Ağustos 2008
Stüdyo Universal Pictures

16 yaşındaki Poppy (Emma Roberts), Los Angeles’ta yaşayan şımarık ruhlu, ıslah olmaz bir genç kızdır. Sınırsız limitli kredi kartları eline verildiği ve çevresinde sayısız asılanı olduğu halde Poppy’nin ailevi durumuyla ilgili bir sorundan dolayı bastıramadığı öfkesi vardır. Ve bunu çevresindeki herkesin bildiğinden emindir.

Kızının aşırı davranışlarına daha fazla dayanamayan babası (Aidan Quinn) onu İngiltere’deki bir yatılı okula göndermeye karar verir. Kendisini bir anda katı kurallar, erken yatma zorunluluğu ve zorunlu görevlerle dolu yabancı bir dünyanın içerisinde bulan Amerikalı prenses sonunda layığını bulmuştur. Şımarıkça davranışlarına asla tolerans göstermeyen bir kız okulundadır.

Okul müdiresinin (Natasha Richardson) dikkatli bakışları ve yeni bir arkadaş grubuyla çevrili olan Poppy, kötü-kız davranışlarının bu okulda prim yapmayacağının farkına varır. Ancak bu “Vahşi Kız”ın kibar ve nazik bir genç lady olarak yetiştirilecek olması, uyanık olduğu her dakikada okulun kusursuz sistemi sarsmayacağı anlamına gelmeyecektir.

Hiç yorum yok: