He's Just Not That into You

He's Just Not That into You

Tür Romantik Komedi
Yönetmen Ken Kwapis
Oyuncular Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson, Justin Long, Ginnifer Goodwin
Senaryo Abby Kohn, Marc Silverstein
Yapımcı Drew Barrymore
Stüdyo New Line Cinema
Gösterim Tarihi 24 Ekim 2008


Greg Behrendt ve Liz Tuccillo’nun aynı adlı çok satan “kendine-yardım” kitabından uyarlanan romantik komedi filminde karşıt cinsler arasında giderek genişleyen uçurumlar ve çiftler arasında sık sık patlak veren anlaşmazlıklar konu ediliyor.

“Freaks and Geeks” ve “The Office” gibi dizilerle adını duyuran televizyon yönetmeni Ken Kwapis’in yönettiği filmde, erkeklerle ilişkilerinde hiç başarılı olamadığı ve istediğini alamadığı halde gazetedeki köşesinde insanlara başarılı ilişki öğütleri veren bir kadın yazarın öyküsü var. Başrollerinde Ben Affleck, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson, Justin Long, Drew Barrymore ve Ginnifer Goodwin oynuyorlar. Drew Barrymore aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstleniyor.

Çekimleri 2007 yılı Kasım ayında tamamlanan filmin ABD gösterim tarihi 24 Ekim 2008 olarak belirlendi.

2004 yılında yayınlandıktan sonra kısa sürede New York Times gazetesinin bestseller listesinde 1 numaraya çıkan “He’s Just Not That Into You” adlı kitabın iki yazarı Greg Behrendt ve Liz Tuccillo, kitabı yazarken “Sex and the City” dizisinin “Pic-A-Little, Talk-A-Little” adlı bölümünden esinlendiklerini söylüyorlar.

O bölümde Miranda karakteri, Carrie’nin erkek arkadaşı Berger’dan potansiyel sevgili adayının davranışlarını analiz etmesini rica ediyordu. Miranda’nın eve davet etmesine rağmen o erkek bir toplantısı olduğunu söyleyerek teklifi reddetmişti. Bu durumu yorumlayan Berger, “O adamın sende gönlü yok” diyor ve şunları söylüyordu: “Eğer gerçekten gönlü olsaydı, toplantısı olsun olmasın merdivenleri koşa koşa çıkardı.”

Hiç yorum yok: