Bedtime Stories Filmi Bilgileri

Bedtime Stories

Türü: Komedi / Macera
Yönetmen: Adam Shankman
Oyuncular: Adam Sandler, Guy Pearce, Keri Russell, Richard Griffiths, Courteney Cox, Lucy Lawless, Teresa Palmer, Russell Brand, Aisha Tyler, Jonathan Pryce
Senaryo Matt Lopez, Tim Herlihy
Yapımcılar: Adam Sandler, Jack Giarraputo, Andrew Gunn
Yapım Stüdyosu: Walt Disney Pictures
Gösterim Tarihi: 25 Aralık 2008


Küçük yeğenlerine anlattığı başucu hikayelerinin ansızın gerçeğe dönüşmesiyle hayatı bir anda değişen Skeeter Bronson adlı bir otel işçisinin başına gelenleri anlatan komedi / macera filminin başrolünde Adam Sandler oynuyor.

Skeeter Bronson her akşam küçük yeğenlerine başucu hikayeleri anlatırken aralarına kendi beklentilerini de katarak kendince avantajlar sağlamaya çalışır. Ancak küçük çocukların beklenmedik katkılarıyla Skeeter’in hayatı bir anda altüst olacaktır.

“Hairspray” ve “The Wedding Planner”ın yönetmeni Adam Shankman’in imzasını attığı “Bedtime Stories”in başrollerinde Adam Sandler, Guy Pearce, Keri Russell, Courteney Cox ve Russell Brand gibi yıldız isimlerin yer aldığı bir kadro var.

Notlar:

Adam Sandler bugüne kadar 26 filmin başrolünde oynadı ve yapımcılığına katıldı. Bu filmlerin sadece ABD hasılatı 2 milyar doları geçti.

Yönetmen Adam Shankman’ın bugütne kadar imzasını attığı filmler arasında “Hairspray”, “Cheaper by the Dozen 2”, “The Pacifier”, “Bringing Down the House” ve “The Wedding Planner” gibi komedi ve müzikaller yer alıyor.

Hiç yorum yok: