Hannah Montana: The Movie

Hannah Montana: The Movie

Yönetmen: Peter Chelsom
Oyuncular: Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Mitchel Musso, Moises Arias, Melora Hardin, Margo Martindale, Barry Botswick, Vanessa Williams
Senaryo: Dan Berendsen
Yapımcılar: Miles Millar, Alfred Gough
Yapım Stüdyosu: Walt Disney Pictures
Gösterim Tarihi: 1 Mayıs 2009

Yönetmen Peter Chelsom, Disney Channel’ın fenomen haline gelen dizisi “Hannah Montana”yı büyük ekranda sinemaseverlerle buluşturacak.

Miley Stewart (Miley Cyrus), herkesten gizlediği pop starı kimliği ile okulu ve arkadaşları arasında bocalamaktadır. Hannah Montana’nın günden güne büyüyen popülaritesinin, biricik kızının hayatını mahvedecek noktaya geldiğini gören babası bu gidişata müdahale etmeye karar verir. Miley de işi oluruna bırakınca ikisi birlikte Crowley Corners’ta küçüklüğünün geçtiği eve taşınırlar. Bundan sonrasında Hannah Montana’nın bile hayal edemeyeceği kadar çok eğlence, kahkaha ve romantizmle dolu maceralı günler başlayacaktır.

Notlar:

Disney Channel’ın hit televizyon dizisi “Hannah Montana”, bugüne kadar dünya çapında 164 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. ABD kablolu televizyonlarını izleyen 6-14 yaş grubu çocukların seçimiyle üstüste iki yıl birinciliği kazandı.

Disney’in reytinglerde 1 numara dizisinin soundtrack albümü ile Miley Cryus’un piyasaya çıkarttığı ilk albümünün satış rakamı 8 milyon CD’nin üzerine çıktı.

“Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds” adını taşıyan 70 günlük konser turnesinin her gününde biletler tamamen satıldı ve 2007 yılının en büyük hasılat toplayan konser turneleri arasında yer aldı.

Walt Disney Pictures’ın 3 boyutlu olarak gösterime çıkardığı “Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert” adını taşıyan film, açılış haftasında 30 milyon dolardan fazla hasılat topladı. ABD’de Süper Kupa haftasında gösterime girmiş filmler arasında bugüne kadarki en yüksek hasılat rakamına ulaştı.

Miley Cyrus’un en yeni albümü Temmuz ayında Hollywood Records tarafından yayınlandı.

Hiç yorum yok: