Bolt Filmi - Animasyon, Komedi-Macera

Bolt

Türü: Animasyon, Komedi-Macera
Yönetmenler: Chris Williams, Byron Howard
Seslendirme: John Travolta, Miley Cyrus, Susie Essman, Mark Walton
Yapımcı: Clark Spencer
Yapım Stüdyosu: Walt Disney Pictures
Gösterim Tarihi: 26 Kasım 2008


Ekranların süper yetenekli köpeği BOLT’un (John Travolta seslendirdi) hayatının her günü maceralar, tehlikeler ve ilginçliklerle doludur. Tabii ki kameralar duruncaya kadar…

Ancak televizyon ekranlarının star köpeği kazayla Hollywood stüdyolarından New York’a nakledilince gerçek dünyayla tanışır ve o andan itibaren hayatının en büyük macerası başlar. BOLT’un tek isteği, sahibine ve rol-arkadaşı Penny’e (Miley Cyrus seslendirdi) bir an önce dönebilmektir.

Gerçek dünyada ne yapacağını bilemeden ortalıkta kalan BOLT’a New York sokaklarında rastladığı iki arkadaş yardım edecektir. Bunlardan birisi sokağa atılmış ev kedisi Mittens, diğeri ise, Rhino adlı televizyon seyretme manyağı bir hamsterdir. BOLT bu ikisinin yardımları sayesinde kahraman olmak için mutlaka süper güçlere sahip olmak gerekmediğini keşfedecektir.

Notlar:

Chris Williams ile Byron Howard, Disney’in 36. animasyon filmi “Mulan”da çalışmışlardı. O filmde Williams öykü ekibinde yer alırken Howard da animatör olarak görev yapmıştı.

Bu film, genç şarkıcı Miley Cyrus’un ilk animasyon karakteri seslendirmesi…

Evinize bir evcil hayvan getirmeden önce onları nasıl besleyeceğinizi bilmeli; evinize alacağınız hayvanın ya iyi bir sığınaktan veya bir kurtarma programından gelmesi gerektiğini unutmamalısınız.

Hiç yorum yok: