Old Dogs Komedi

Old Dogs

Türü: Komedi
Yönetmen: Walt Becker
Oyuncular: John Travolta, Robin Williams, Kelly Preston, Seth Green, Ella Bleu Travolta, Lori Loughlin, Matt Dillon
Senaryo David Diamond, David Weissman
Yapımcılar: Andrew Panay, Robert Levy, Peter Abrams
Yapım Stüdyosu: Walt Disney Pictures
Gösterim Tarihi: 10 Nisan 2009

İki samimi arkadaş… Birisi, aşktan yana şansı olmayan boşanmış bir erkek (Robin Williams), diğeri gezmeyi eğlenmeyi seven bir bekar (John Travolta)… Tam hayatlarının en büyük iş anlaşmasının eşiğindeyken altı yaşındaki ikizlerin bakımını üstlenmek zorunda kalınca ikisinin de hayatı altüst olur.

Çocuklara pek de alışkın olmayan iki erkek, ikizlere en iyi şekilde bakmak için acemice de olsa çaba gösterirken tam bir bozguna uğrarlar. Bu maceranın sonunda belki de hayatta neyin gerçekten önemli olduğunu keşfedeceklerdir.

Notlar:

Yönetmen Walt Becker ile John Travolta bu orijinal komedi için ikinci kez işbirliği yaptılar. İkili daha önce 2007’nin hit filmi “Wild Hogs”ta beraber çalışmışlardı.

Filmin bir başka özelliği de, John Travolta ile karısı Kelly Preston’ın 1987’de beraber oynadıkları ve sette tanışıp evlendikleri “The Experts”ten beri birlikte kamera karşısına geçtikleri ilk film olması… Filmde ayrıca John Travolta – Kelly Preston çiftinin küçük kızları Ella Bleu Travolta da ikizlerden birisini oynadığı için “Old Dogs” tam bir aile filmine dönüştü.

Hiç yorum yok: