Twilight’ın yıldızı Taylor Lautner ile mini söyleşi

Twilight’ın yıldızı Taylor Lautner ile mini söyleşi

Naibe Reynoso: Binlerce genç bu filmin beklentisiyle “Twilight” fan sitelerine akıyorlar. Bu gençlerin büyük kısmı, filmin çelişkili karakteri Jacob Black rolünde kamera karşısına geçen Taylor Lautner’dan söz ediyorlar. Taylor Lautner filmde, kimliğini sır perdesinin arkasına gizlemeye çalışan bir kurt adamı oynuyor.

Taylor Lautner: Çok ilginç bir karakter… İlk filmin senaryosunda Stephenie Meyer’in bu karakteri tanımlama şeklini çok sevmiştim. O bir Amerikan yerlisidir. Anlaşması kolay, dost canlısı birisidir. Ancak birkaç saniye içerisinde kurt adama dönüşebilmektedir. Bu değişimi çok ilginç buluyorum. Mutlu ve neşeli bir çocuk ruhuna sahipken bir anda kurt adam yönü ortaya çıkar. O andan itibaren öfkesini kontrol etmeye çalışsa da şiddet isteği ön plana çıkar.
Naibe Reynoso: Şiddet sizin zaten alışkın olduğunuz bir şey… Henüz 10 yaşındayken ilk ekran deneyiminizde “Shadow Fury” adlı filmde klonlanmış bir ninjayı oynamıştınız.

KLİP: Taylor Lautner, “Shadow Fury”de klonlanmış bir katil ninjayı oynuyor. Acı çektirmekten ve öldürmekten hoşlanan bir çocuk rolünde…

Naibe Reynoso: Ergenlik yıllarında “Sharkboy and Lavagirl” adlı filmde keskin dişleri ve süper güçleri vardı…

KLİP: Taylor Lautner, “Sharkboy and Lavagirl”de…

Naibe Reynoso: Ardından “Cheaper By the Dozen 2” adlı filmde Steve Martin’in yanında komedi yeteneğini gösterdi.

KLİP: Taylor Lautner’ı “Cheaper By The Dozen 2” adlı filmde punk stili kesilmiş saçlarıyla görüyoruz.

Naibe Reynoso: “Twilight”ta punk saç yok ama bu filmde ergenlik çağındaki gençlerin öfkesi ve kızgınlığının portresini çiziyor.

Naibe Reynoso: Uzun saçlı olmak nasıl bir şey?

Taylor Lautner: Daha önce hiç saç uzatmadığım için ilginç bir deneyim oldu. İlk başta sinir bozucu geldi. Hemen gidip kestirmek istedim ama kısa sürede alıştım. Tam konuşurken ağzımı kapatıyor olmaları sinir bozucuydu. Düşünebilir misiniz, tam repliklerimi söylerken saçlarım ağzımı kapatıveriyor.

Naibe Reynoso: “Twilight”tan beklentiler giderek yükseliyor. Özellikle de genç ve sağlam oyuncu kadrosundan dolayı…

Taylor Lautner: “Twilight” dizisinin her bölümünde romantizm, aksiyon-macera, korku, gerilim, kısacası izleyicinin istediği herşey vardı. Milyonlarca izleyiciye bu derece cazip gelmesinin temelinde tek filmde herşeyden bir karışım olmasıdır diye düşünüyorum. Bu harika karışımı 12 Aralık’ta büyük ekranda izlemek de ilginç olacak.

Naibe Reynoso: “Dailies”in gelecekteki sayılarında daha fazla “Twilight” öyküsü getireceğiz.
Mike Richards: Teşekkürler Naibe. Öyle görünüyor ki sonbahar-kış ayları iddialı bir mücadeleye sahne olacak. Kasım ayında gösterime girecek olan yeni “Harry Potter”ın mı, yoksa Aralık’ta gösterime çıkacak “Twilight”ın mı daha iyi olduğunu görmek ilginç olacak.

Dailies, 22 Temmuz 2008

Hiç yorum yok: