Swing Vote - Kate Madison rolünde Paula Patton

Kate Madison rolünde Paula Patton

Ancak Bud Johnson’un yaşadığı küçük kasabada dünyayı umursayanlar da vardır. Bunların başında da, yerel TV kanalının habercisi Kate Madison gelir. Meydana gelen bu olayı, kendisini ulusal medya sahnesine taşıyabilecek zincirin ateşleyicisi gibi görmektedir.

TV habercisi Kate Madison rolü için Paula Patton’u seçen Joshua Michael Stern, bu tercihinin gerekçesini şu sözlerle açıklıyor:

“Bu karakterin küçük kasaba insanı olması nedeniyle taze ve yeni bir yüze ihtiyacım vardı. Paula Patton’un oyun gücünü daha önce ‘Deja Vu’ adlı filmde izlemiştim. Son derece gerçekçi bir oyunu vardı. Kendisiyle telefonda konuştum. Daha önce telefon üzerinden hiç anlaşma yapmadığım halde Paula’nın bu rol için tam uygun olduğuna emindim.”

Portresini çizdiği karakterin ilgisini çektiğini ifade eden Paula Patton, oynadığı karakterle ilgili şu yorumu yapıyor: “Onu ilk gördüğümüzde, beşinci sınıf öğrencilerinin Seçim Günü ile ilgili ne düşündüğü gibi konularda önemsiz programlar yapmaktadır. Hiç beklemediği anda harika bir olaya rastlar. Artık tarih kitaplarına geçecek kadar önemli bir olayın peşindedir.”

Paula Patton sözlerine şöyle devam ediyor: “Ülkedeki başkanlık seçiminin kaderi, New Mexico eyaletine bağlı Texico kasabasındaki dostlarından birisinin oyuna kalmıştır. Bu olayı kendi kariyeri açısından tam bir ateşleyici gibi görürür. Bud ile bir söyleşi yapınca olayın Texico sınırlarını aşarak ülke gündemine oturacak çapta olduğunu anlar.”

Filmin diğer rollerinde ise, Kate Madison’un çalıştığı televizyon kanalının patronu John Sweeney rolünde George Lopez, Bud’un arkadaşlarından Walter rolünde Judge Reinhold, Molly’nin annesi Larissa rolünde Mare Winningham kamera karşısına geçtiler.

Hiç yorum yok: